Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
01.01.2017
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
ОСНОВЕН СУД СТРУГА

ИЗВЕСТУВАЊЕ !!!

До новиот web портал на Oсновен Суд Струга можете да пристапите на следниот линк: 

http://sud.mk/wps/portal/osstruga/sud/

ГАЛЕРИЈА НА ФОТОГРАФИИ
 
ОДЛУКИ НА ОСНОВНИОТ СУД СТРУГА
 
Искористете ја формата прикажана подулу за пребарување во базата на одлуки на Основниот Суд Струга.
За подобро филтрирање на резултатите искористете ги и дополнителните полиња за категорија на документот и датум.
 
име или дел од името:
категорија и/или подкатегорија:
датум на донесување на одлуката:
од:   до: